Toimitus- ja tilausehdot

Tietoja Ab Piqa Trading Oy:stä

Yrityksen kotipaikka on Vaasassa. Yrityksen postiosoite on Olympiakatu 4, 65100, Vaasa. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@latitude65.fi, niin otamme sinuun yhteyttä pian.

Tilaus

Kun olet tehnyt tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistuksesta löydät kaikki tiedot tuotteista, hinnasta, laskutus- ja toimitusosoitteesta. Jos tilausvahvistuksessasi on virhe, ota meihin heti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@latitude65.fi.

Toimitus

Normaalit toimitusaikamme ovat 1-4 päivää. Huomioithan, että viikonloppuisin tehdyt tilaukset lähetetään aikaisintaan seuraavana maanantaina. Jos toimituksessa tapahtuu viivästyksiä (ilman, että olemme ilmoittaneet pidemmästä toimitusajasta), ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@latitude65.fi

Hinnat

Kaikki kaupan hinnat ilmoitetaan EUR:ssa ja sisältävät aina kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, jotka johtuvat toimittajien hinnanmuutoksista, painovirheistä hinnastossa sekä virheellisistä hinnoista, jotka johtuvat väärästä tiedosta.

Palautusoikeus

Verkkosivustoltamme ostetuilla tavaroilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeuden käyttäminen:

Sinun on ilmoitettava peruutuksestasi meille osoitteeseen info@latitude65.fi. Ilmoituksessasi on selkeästi ilmoitettava nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, tilausnumerosi sekä palautettavat tuotteet. Tuotteet on palautettava välittömästi ja viimeistään lakisäädetyn 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Vastuu palautuskuluista, tuotteiden toimittamisesta ja kunnosta palautuksen yhteydessä on sinulla, joten tuotteet on lähetettävä hyvin pakattuina ja alkuperäisessä pakkauksessa. Pidätämme oikeuden vähentää palautussummaa vastaamaan tuotteen arvon alenemaa, jos tuote on käytetty tai vahingoittunut.

Palautusoikeus ei koske seuraavia:

Tuotteita, jotka terveys- tai hygieniasyistä on sinetöity ja sinetti on rikottu. Sinetöityjä ääni- tai kuvatallenteita, jos sinetti on rikottu. Erikoisvalmisteisia tuotteita, jotka on räätälöity sinulle tai joissa on selvä henkilökohtainen leima. Palveluita, jotka on suoritettu loppuun ja joihin olet nimenomaisesti suostunut aloittamaan palvelun ilman peruutusoikeutta. Tuotteita, jotka voivat nopeasti pilaantua, esimerkiksi elintarvikkeita.